Aan prachtige projecten

Zakelijk samenwerken

Eén team.
Eén project.

Wij als Van den Elsen Houtbouw genieten het meest als wij een mooi project kunnen realiseren dat perfect past. Dat je merkt dat er over ieder detail is nagedacht, en je versteld zult staan hoe perfect de verbindingen in elkaar vallen. Elk project is bij ons even belangrijk daarom maakt het niet uit hoe groot ze zijn. We vinden het belangrijker om elkaar goed te leren kennen, zodat we bouwen aan een fijne samenwerking voor de langere termijn. Graag willen we kennis maken met jou, dit kan door een bezoek aan ons bedrijf of we komen bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij werken samen met...

Architecten

Ben jij die architect die zijn klant goed wil informeren en compleet wil ontzorgen?

We staan voor je klaar om in de ontwerpfase al onze input te geven op jouw projecten. Door de ervaring die we hebben opgedaan bij tal van uitdagende projecten bieden wij passende oplossingen voor elk vraagstuk. Dankzij onze goede samenwerking komt jouw opdrachtgever niet voor onaangename verassingen te staan tijdens de uitvoering van zijn droomproject.

Aannemers

Ben jij de aannemer die altijd accuraat te werk gaat en met een gedegen plan van aanpak werkt? Dan passen wij bij elkaar!

Als we samen in de voorbereiding de puntjes op de I zetten dan kun je tijdens de uitvoering doen waar je goed in bent: je opdrachtgever blij maken met een stukje vakwerk. Heb je een vuren, douglas of eikenhouten constructie? Dan kijken we graag eens mee hoe we dit project het beste aan kunnen pakken en wat Van den Elsen Houtbouw daarin kan betekenen.

Hoveniers

Ben jij de hovenier die een tuin maakt van A tot Z? Heb je regelmatig leuke projecten met hout? Van den Elsen Houtbouw is de partij die jouw projecten naar een hoger niveau tilt en zorgt dat je jouw klant nog beter kunt ontzorgen. We kunnen desgewenst ondersteuning bieden in 3D modellen voor jouw verkooptraject.

Interesse gewekt en wil je graag de mogelijkheden eens in het echt bekijken? Dan is het tijd voor een bakje koffie!

Houthandels

Trotse eigenaar van een houthandel en wil je graag nog meer je klant ontzorgen? Wij kunnen voor jou het schaafwerk verzorgen in vuren, douglas en eikenhout tot een kop maat van 300x400mm en een lengte van 10 meter. Ook kunnen we jou ondersteunen in een prefab constructie voor je klant.

Bij ons is het geen probleem als je zelf het hout aanlevert, daar ligt tenslotte jouw kracht.

Houtbouwers

Jij bent de houtbouwer die zijn klant graag wil ontzorgen in het gehele bouwtraject? Wij dragen daar graag ons steentje aan bij door te doen waar we goed in zijn: maatwerk. Heb je een project met een constructie uit vuren, douglas of eikenhout of compleet met prefab wanden?

We komen graag bij je langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en waar we jou kunnen ondersteunen.

Samenwerken?

Ondersteunen en ontzorgen. Dat is waar wij bij Van den Elsen Houtbouw blij van worden. En dat zouden we ook graag voor jou doen.

We staan er daarom altijd voor open om nieuwe samenwerkingen op te starten, en maken dus ook graag kennis met jou.

We zijn wel stoer, maar bijten niet!

(Bijna) alles kan!

Graag kijken we samen met jou naar het gewenste project en ontwerp. Dit is natuurlijk elke keer anders, maar dit is voor ons geen probleem. Van den Elsen Houtbouw is gespecialiseerd in maatwerk, en hierdoor is gelukkig (bijna) alles mogelijk. Wil je een enkel portaal of een complete kapconstructie? Onze specialisten kijken graag mee en zorgen dat er een uitvoerbaar plan komt.

Op maat samenwerken

Zoals ieder project verschillend is, zo verschild ook ieder bedrijf. Een maatwerk oplossing bieden is voor ons vanzelfsprekend, daarom zien wij onze samenwerking ook als maatwerk. Bezig met een mooi project waarvan je denkt dat wij daarin kunnen participeren? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee voor een passende oplossing.

Interesse in een samenwerking?

Onze Partners

Van den Elsen Houtbouw

Met ons modern CNC machinepark maken onze vakmensen op gepassioneerde wijze jouw prefab houten constructies!

Contact gegevens

© 2021-2024 Van den Elsen Houtbouw. Alle rechten voorbehouden