Prefab overkapping

Ziet u een prefab overkapping van Douglas wel zitten? Dat begrijpen wij! Wij van Van den Elsen Houtbouw in Gemert, in de omgeving van Eindhoven, gaat graag voor u aan de slag. Al jaren zijn wij dé specialist op het gebied van overkappingen, draagconstructies en andere projecten. Wanneer wij voor u aan de slag gaan, dan doen wij dit alleen met onze kwalitatief hoogstaande houtbewerkingsmachines.

Authentieke constructies

Modernste technieken

Kostenefficiënt

Een prefab overkapping van Douglas met veel voordelen

Een prefab overkapping van Douglas, is een overkapping die in zijn geheel in de fabriek wordt gemaakt. Vervolgens wordt de prefab overkapping van Douglas in zijn geheel op locatie geleverd. Dit scheelt u natuurlijk tijdens de kapconstructie tijd, troep en kosten. Daarnaast ervaart u op deze manier ook minder overlast van rondslingerende planken en lawaai bijvoorbeeld een flinke verbouwing. Een prefab overkapping draagt dus zeker voordelen met zich mee.

Hout

Heeft u vragen? Stel ze direct!

Heeft u vragen voor ons of bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, zoals BIM-houtskeletbouw? Stel direct uw vragen en wij voorzien u graag van meer informatie! Stuur een e-mail naar info@vdelsenhoutbouw.nl of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer (0492) 53 70 60. Wij vertellen u graag meer over wat wij doen en wat voor u de mogelijkheden zijn! Bekijk ook zeker onze voorgaande projecten voor inspiratie.

Kom in contact

Veel gestelde vragen

Kunnen jullie ook constructies in Douglas hout maken?

Dat kan zeker, Douglas hout zit ook in ons standaard assortiment en kunnen we ook voor u leveren.

Kunnen jullie de constructie ook voor ons plaatsen?

Wij verzorgen zelf geen plaatsing van de constructies. Onze prefab constructies worden zo gemaakt dat u ze zelf kunt plaatsen, of u kunt bij ons informeren naar een aannemer welke vaak met onze prefab constructies werkt.

Leveren jullie ook ramen en deuren?

Nee helaas. Wij leveren geen ramen en deuren. We bieden een complete prefab constructie aan. Wel bieden we de mogelijkheid om prefab wand en dak elementen mee te leveren inclusief gevelbekleding.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Onze levertijden zijn afhankelijk van de moeilijkheid van uw opdracht. De levertijd is altijd bekend voor u de opdracht definitief bij ons plaatst.

Hebben jullie ook een showroom?

Wij hebben geen showroom met voorbeeld modellen. We kunnen u wel voorbeeld verbindingen en verschillende houtsoorten laten zien op ons kantoor. We bieden ook de mogelijkheid om in onze werkplaats te komen kijken naar het productie proces en projecten die op dat moment gereed staan voor verzenden.

Kunnen jullie ook bezorgen?

In overleg met u kunnen wij de bezorging van uw bestelling regelen.