Over van den Elsen houtbouw

De specialist van Nederland in prefab houten constructies

Wat biedt Van den Elsen?

Met 15 jaar ervaring in de houtbouw kunnen wij onszelf met recht specialist noemen. Met onze ervaring en kennis over op maat gemaakte houten constructies hebben wij altijd de oplossing voor jou in huis! Draagconstructies, overkappingen, carports, mantelzorgwoningen en nog veel meer. Met onze vakmensen bouwen we samen, slimmer en sneller aan jouw op maat gemaakte droom. Door onze grote eigen voorraad eiken en douglas hout en ons CNC gestuurd machinepark komen we samen tot de mooiste resultaten.

Wij maken het verschil, door onze kennis, ervaringen en vakmanschap toe te passen op jouw project!

Wij bieden een totaalpakket waarbij wij met onze vakmensen in iedere stap met je meedenken. Onze kennis in de houtbouw is groot en we houden graag van een uitdaging. Daarbij denken we graag met je mee hoe het nóg beter kan en gaan we samen voor de best passende constructie in jouw project. Door de uitgebreide kennis van authentieke verbindingen tot moderne verbindingen met staal kunnen wij een goed plan presenteren wat binnen de stijl van jouw project past. De 3D tekenaars laten jouw ideeën tot leven komen, samen komen we tot het beste resultaat. Van het eerste gesprek tot oplevering zijn onze lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Met de CNC gestuurde machines realiseren wij constructies van de hoogste kwaliteit en met een hoge mate van precisie.

Wat maakt Van den Elsen uniek?

Hout uit eigen voorraad

Wij hebben een grote voorraad eiken en douglas waardoor wij snel jouw project kunnen realiseren. Toch een afwijkende maat of andere houtsoort nodig? Dan bestellen wij deze rechtstreeks bij onze zagerij.

Maatwerk

Alle houten constructies zijn volledig maatwerk, zo bouwen we samen aan jou op maat gemaakte droom.

3D tekenaars

Met onze eigen tekenaars kunnen wij constructies volledig naar wens tekenen, alles wordt 3D getekend, passend bij het project en constructief berekend.

CNC gestuurd machinepark

De houten constructies worden CNC machinaal gemaakt waardoor verbindingen op de millimeter nauwkeurig passend zijn. Het past altijd!

Gespecialeerd in Houtbouw

Ons bedrijf is al jaren gespecialiseerd in diverse authentieke houtbouw op maat. Deze constructies voor de traditionele houtbouw doen wij onder andere voor woonhuizen, carports, overkappingen of garages. Wanneer wij aan de slag gaan, bijvoorbeeld met onze Douglas-constructies, dan doen wij dit alleen aan de hand van de modernste technieken. Wij maken namelijk gebruik van professionele CNC-machines. Dit zijn computergestuurde machines die ons in staat stellen uiterst precies te werken als het aankomt op traditionele houtbouw op maat. Wil je graag binnenkort een overkapping in de tuin maken of een ander mooie constructie plaatsen? Dan ben je gegarandeerd bij ons bedrijf aan de juiste plaats! Langskomen voor meer informatie kan natuurlijk ook.

Plaats direct je bestelling online

Wij helpen graag met alles omtrent houtbouw. Geen vraag is bij ons te groot en bovendien leveren we ook al ons hout op maat indien gewenst. Interesse in traditionele bouw op maat? Twijfel dan niet en neem hiervoor direct contact met ons op. Heb je vragen of ben je benieuwd naar een van onze andere producten? Ook hierover vertellen wij graag meer. Neem via de mail of via Whatsapp contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Van den Elsen Houtbouw

Met ons modern CNC machinepark maken onze vakmensen op gepassioneerde wijze jouw prefab houten constructies!

Contact gegevens

© 2021-2024 Van den Elsen Houtbouw. Alle rechten voorbehouden