Op maat gemaakt

Mantelzorg woning

Wil je een mantelzorgwoning bouwen in je tuin of op het achtererf? Voorzien van alle gemakken, volledig in stijl en passend bij de omgeving? Wellicht is een houten mantelzorgwoning op maat dé oplossing. Van den Elsen Houtbouw is al jaren expert in het ontwerpen en fabriceren van prefab mantelzorgwoningen op maat. Wij snappen dat een dergelijk project aan specifieke eisen moet voldoen en denken graag met je mee.

Naast expertise, kun je bij ons rekenen op maatwerk oplossingen, een prachtig 3D ontwerp en snelle levertijden. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees snel verder!
Fase 1

Het idee

In welke fase je je ook bevindt, wij helpen je met passend advies. Of je het ontwerp al helder voor ogen hebt of nog aan het oriënteren bent; laat je inspireren en adviseren door onze experts. We nemen je graag mee naar de mantelzorgwoning op onze locatie om een goed beeld te geven van alle mogelijkheden. Ook kijken we samen naar houtsoorten, dakconstructie, wandpanelen en andere onderdelen die de bepalend zijn voor de stijl van de mantelzorgwoning. Zo geven we vorm aan jouw wensen en eisen.

Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk hier enkele voorbeelden

Fase 2

3D ontwerp van de mantelzorgwoning

Wanneer het idee staat, maken we een 3D tekening. Dit ontwerp geeft een goed beeld van het eindresultaat, de kostenraming en levertijden. Maar bovenal geeft het de gelegenheid om op pc of mobiel door het ontwerp te lopen. We zien vaak dat het 3D ontwerp doorslaggevend is in de keuze voor een houten mantelzorgwoning. Eventuele aanpassingen voeren we direct door. Daarna controleren we het ontwerp en exporteren we het voor onze CNC-machines.

Benieuwd naar ons werk? Dit mag je verwachten

Fase 3

Constructie van prefab mantelzorgwoning

De productie van de prefab bouwpakketten wordt uitgevoerd in onze eigen werkplaats. Ons CNC-machinepark bestaat uit high-end machines die volledig computergestuurd werken. Alle onderdelen worden perfect op maat gezaagd, geschaafd en voorzien van alle benodigde uitsparingen en verbindingen. Dit maakt de montage van de mantelzorgwoning op locatie ontzettend eenvoudig.

Fase 4

Levering houten mantelzorgwoning

Het fabriceren van een houten mantelzorgwoning is een omvangrijk project. Maar dankzij onze grote voorraad en volautomatische productie kunnen we korte levertijden hanteren. Meestal is het prefab bouwpakket binnen 2 tot 6 weken na akkoord van de tekening al klaar voor levering. Je bent vrij om de montage in eigen beheer te realiseren. Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan raden wij graag een aantal erkende vakmensen aan die, net als wij, staan voor kwaliteit. Professionals die beschikken over ruime ervaring met houten constructies.

Meer weten?

We nodigen je graag uit op onze locatie in Gemert om een voorbeeld mantelzorgwoning te bekijken.
Laat je gegevens achter of neem direct contact op via 0492 53 70 60.

Met deze prijsindicatie krijg je een goed beeld van wat de houtconstructie gaat kosten, vanuit een van onze standaard modellen.

Voor een maatwerk offerte nemen wij de tijd en gaan we specifiek aan de slag met jouw wensen. Hierdoor kunnen wij een op maat gemaakte offerte maken met daarin alles specifiek op jouw situatie en wensen afgestemd.

Houtsoort (meerdere aanvinken voor prijsverschil is mogelijk)

    Van den Elsen Houtbouw

    Met ons modern CNC machinepark maken onze vakmensen op gepassioneerde wijze jouw prefab houten constructies!

    Contact gegevens

    © 2021-2024 Van den Elsen Houtbouw. Alle rechten voorbehouden