Houten constructie

Wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige en authentieke draagconstructie, dan kunt u het beste kiezen voor een houten constructie in plaats van staal proberen te omkleden. Bij Van den Elsen Houtbouw in Gemert, in de omgeving van Eindhoven, kunt u terecht voor een houten constructie op maat. Al jaren zijn wij dé specialist op het gebied van een houten draagconstructie en andere authentieke constructies. Wij weten van aanpakken en bieden in ons assortiment alles wat u nodig heeft om een houten draagconstructie te realiseren op maat.

Authentieke constructies

Modernste technieken

Kostenefficiënt

Houten constructie op maat

Heeft u interesse in een houten constructie op maat? Ga dan samen met ons aan tafel, voor het bespreken van uw droomontwerp. Heeft u uw eigen ontwerp voor een houten constructie, of bijvoorbeeld gevelbekleding, al liggen? Stuur deze dan zeker eens naar ons op en wij gaan graag voor u aan de slag. Wanneer wij voor u aan de slag gaan, werken wij met de beste CNC-machines. Deze machines zorgen ervoor dat wij op een nauwkeurige en kostenefficiënte manier ons werk kunnen doen. Wanneer we aan de slag gaan met een houten draagconstructie, zoals een eiken constructie, dan doen wij dit uiteraard alleen met kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Hout

Vraag naar de mogelijkheden

Ziet u een constructie in uw tuin, woning of bedrijfspand wel zitten? Of bent u benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Dan vertellen wij u hier graag meer over! Neemt u hiervoor direct contact met ons op. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@vdelsenhoutbouw.nl. Wilt u liever bellen? Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer (0492) 53 70 60. Bent u benieuwd naar een van onze andere producten of diensten, zoals een prefab-bijgebouw? Ook hierover vertellen wij u graag meer, wanneer u contact met ons opneemt. Wacht niet langer en bel nu om samen met ons aan uw droom te bouwen!

Kom in contact

Veel gestelde vragen

Kunnen jullie ook constructies in Douglas hout maken?

Dat kan zeker, Douglas hout zit ook in ons standaard assortiment en kunnen we ook voor u leveren.

Kunnen jullie de constructie ook voor ons plaatsen?

Wij verzorgen zelf geen plaatsing van de constructies. Onze prefab constructies worden zo gemaakt dat u ze zelf kunt plaatsen, of u kunt bij ons informeren naar een aannemer welke vaak met onze prefab constructies werkt.

Leveren jullie ook ramen en deuren?

Nee helaas. Wij leveren geen ramen en deuren. We bieden een complete prefab constructie aan. Wel bieden we de mogelijkheid om prefab wand en dak elementen mee te leveren inclusief gevelbekleding.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Onze levertijden zijn afhankelijk van de moeilijkheid van uw opdracht. De levertijd is altijd bekend voor u de opdracht definitief bij ons plaatst.

Hebben jullie ook een showroom?

Wij hebben geen showroom met voorbeeld modellen. We kunnen u wel voorbeeld verbindingen en verschillende houtsoorten laten zien op ons kantoor. We bieden ook de mogelijkheid om in onze werkplaats te komen kijken naar het productie proces en projecten die op dat moment gereed staan voor verzenden.

Kunnen jullie ook bezorgen?

In overleg met u kunnen wij de bezorging van uw bestelling regelen.