Hooiberg
op maat

Ben je op zoek naar een prachtige hooiberg op maat? Een authentieke hooiberg voor praktisch gebruik óf een hooiberg constructie die dienstdoet als terrasoverkapping, buitenkeuken, carport of gastenverblijf?

Bij Van Den Elsen Houtbouw denken we graag met je mee. Wij hebben alle kennis, expertise en high-end CNC-machines in huis om in no-time de perfecte prefab hooiberg overkapping te bouwen. Volledig naar jouw wensen. Van concept tot levering.

Benieuwd hoe we dat doen? Lees snel verder!
Fase 1

Het idee

We nodigen je van harte uit op onze locatie in Gemert voor inspiratie en stijlkeuze advies. We nemen je graag mee naar onze voorbeeld hooiberg om je een nóg beter gevoel te geven bij het eindresultaat. Samen kijken we naar een-of meerroedige hooibergen, houtsoorten, sokkels, enzovoorts. Heb je al een schets? Dan gaan we direct voor je aan de slag.

 Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk hier enkele prefab hooiberg voorbeelden.

Fase 2

3D ontwerp van de hooiberg

Zodra het idee helder is, maken we een uniek 3D ontwerp waar je op je gemak de constructie kunt bekijken op je pc of mobiele telefoon. Ons moderne tekenprogramma zorgt dat al jouw wensen worden vertaald naar een uitvoerbaar plan. Terwijl we alle staanders en schoren intekenen, een kaphoogte en verbindingen kiezen, berekent het tekenprogramma automatisch de CNC-bewegingen voor alle verbindingen.

 Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk hier onze hooiberg ontwerpen.

Fase 3

Constructie van de prefab hooiberg

100% tevreden over het ontwerp? Dan wordt het ontwerp geëxporteerd voor onze volautomatische houtbewerkingsmachines. Het CNC-machinepark in onze werkplaats schaaft, freest, zaagt met uiterste precisie alle onderdelen van het hooiberg bouwpakket op maat. Als enige in Nederland beschikt onze werkplaats over een Hundegger Robot-Drive 1300. Dankzij de zesassige robotarm zijn de mogelijkheden eindeloos.

Fase 4

Levering van het hooiberg bouwpakket

De meeste onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Daarom kunnen wij korte levertijden hanteren. Vaak leveren we het prefab hooiberg bouwpakket binnen 2 tot 6 weken na akkoord van de tekening! De hooiberg monteren? Dat doen we niet zelf, maar we werken wel met een vaste club professionals. Aannemers waarvan wij weten dat ze vakwerk leveren. Uiteraard ben je ook vrij om zelf de montage te realiseren.

Meer weten?

Laat je gegevens achter, neem direct contact op via 0492 53 70 60 óf kom langs op onze locatie in Gemert voor persoonlijk stijladvies.

Met deze prijsindicatie krijg je een goed beeld van wat de houtconstructie gaat kosten, vanuit een van onze standaard modellen.

Voor een maatwerk offerte nemen wij de tijd en gaan we specifiek aan de slag met jouw wensen. Hierdoor kunnen wij een op maat gemaakte offerte maken met daarin alles specifiek op jouw situatie en wensen afgestemd.

Houtsoort (meerdere aanvinken voor prijsverschil is mogelijk)

    Van den Elsen Houtbouw

    Met ons modern CNC machinepark maken onze vakmensen op gepassioneerde wijze jouw prefab houten constructies!

    Contact gegevens

    © 2021-2024 Van den Elsen Houtbouw. Alle rechten voorbehouden