Gelamineerd vuren

Bent u op zoek naar gelamineerd vuren, dat u kunt gebruiken voor een van uw projecten? Dit en meer vindt u terug bij Van den Elsen Houtbouw in Gemert, nabij Eindhoven. Wij helpen u graag met het bouwen van uw droom. Droomt u van een mooie overkapping van gelamineerd vuren of bent u bezig met een ander project waar u dit voor nodig heeft? Schakel dan zeker onze hulp in!

Authentieke constructies

Modernste technieken

Kostenefficiënt

Wat is gelamineerd vuren?

Voor gelamineerd vuren, voor bijvoorbeeld een houten overkapping, zit u bij ons goed. Wanneer we het hierover hebben, dan spreken we over hout dat bestaat uit losse, korte stukjes. Deze losse, korte stukjes zijn verlijmd tot één geheel. Gelamineerd vuren is hierdoor minder gevoelig voor het kromtrekken van het hout. Deze houtsoort is te gebruiken voor veel bouw- en klusprojecten. Ook bij lange overspanningen blijft deze houtsoort recht.

Hout

Heeft u vragen? Neem dan contact op!

Heeft u interesse in gelamineerd vuren? Neem dan zeker eens contact met ons op en wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en andere toebehoren. Bent u eerder geïnteresseerd in een van onze andere producten of diensten, zoals BIM-houtskeletbouw? Ook hierover vertellen wij u graag meer. Voor alle vragen en meer informatie neemt u contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@vdelsenhoutbouw.nl of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer (0492) 53 70 60.

Kom in contact

Veel gestelde vragen

Kunnen jullie ook constructies in Douglas hout maken?

Dat kan zeker, Douglas hout zit ook in ons standaard assortiment en kunnen we ook voor u leveren.

Kunnen jullie de constructie ook voor ons plaatsen?

Wij verzorgen zelf geen plaatsing van de constructies. Onze prefab constructies worden zo gemaakt dat u ze zelf kunt plaatsen, of u kunt bij ons informeren naar een aannemer welke vaak met onze prefab constructies werkt.

Leveren jullie ook ramen en deuren?

Nee helaas. Wij leveren geen ramen en deuren. We bieden een complete prefab constructie aan. Wel bieden we de mogelijkheid om prefab wand en dak elementen mee te leveren inclusief gevelbekleding.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Onze levertijden zijn afhankelijk van de moeilijkheid van uw opdracht. De levertijd is altijd bekend voor u de opdracht definitief bij ons plaatst.

Hebben jullie ook een showroom?

Wij hebben geen showroom met voorbeeld modellen. We kunnen u wel voorbeeld verbindingen en verschillende houtsoorten laten zien op ons kantoor. We bieden ook de mogelijkheid om in onze werkplaats te komen kijken naar het productie proces en projecten die op dat moment gereed staan voor verzenden.

Kunnen jullie ook bezorgen?

In overleg met u kunnen wij de bezorging van uw bestelling regelen.