Op maat gemaakt

Gebinten constructie

Droom je van een houten gebinten constructie op maat? Een authentieke houten constructie is een fraaie toevoeging aan ieder huis, tuin, erf of bedrijf. Van den Elsen Houtbouw is dé expert die helpt jouw droom te verwezenlijken. Samen ontwerpen we een unieke gebinten constructie van eikenhout, douglas of (gelamineerd) vuren. Wat dacht je van een garage, carport, terrasoverkapping, hooiberg, mantelzorgwoning of zelfs woonhuis, volledig op maat? Wij ontzorgen van idee tot levering.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees snel verder!
Fase 1

Het idee

Welke stijl spreekt je het meest aan? Kies je voor een rechte of getoogde schoor? En wat is de beste nokhoogte? Wij helpen je tijdens een verkennend gesprek. Zo halen we samen boven tafel hoe jouw ideale houten constructie eruitziet. Misschien heb je al een goed idee, wat concrete voorbeelden, foto’s of zelfs een tekening van de architect. Zo niet, dan schetsen we samen jouw droomontwerp.

 Bij ons op locatie kun je voldoende inspiratie opdoen en vertellen we je graag over de mogelijkheden.

Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk de voorbeelden van gebinten houten constructies.

Fase 2

3D ontwerp van jouw gebinten constructie

Samen zetten we jouw droom om in een prachtige 3D-tekening die je op je telefoon of pc kunt bekijken. Zo krijg je een goed gevoel hoe de gebinten constructie er straks daadwerkelijk uitziet. Onze ervaring leert dat een 3D ontwerp de keuze een stuk gemakkelijker maakt. Van ieder 3D ontwerp maken we ook direct een kostenraming inclusief nauwkeurige indicatie van de levertijd. Zo weet je precies waar je aan toe bent voor je een keuze maakt.

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hier alvast enkele ontwerpen van gebinten constructies.

Fase 3

Constructie van de gebinten in onze werkplaats

Is de tekening akkoord? Dan gaan de CNC-machines in onze werkplaats direct aan de slag, want al onze prefab houten constructies maken we zelf. Onze werkplaats is uitgerust met de modernste technieken. Onze machines kunnen alle soorten hout nauwgezet op maat schaven, zagen en verbindingen frezen. Tot slot verpakken onze vakmensen alle onderdelen als prefab bouwpakket, klaar voor eenvoudige montage. Nieuwsgierig hoe wij jouw ontwerp realiseren? We geven je graag een rondleiding in de werkplaats.

Fase 4

Levering prefab bouwpakket

Bijna alles is direct uit voorraad leverbaar. Daardoor kunnen wij het prefab bouwpakket meestal binnen 2 tot 6 weken na akkoord van de tekening al leveren. En dankzij de handige bouwtekening en genummerde onderdelen is montage erg eenvoudig. Kom je er toch niet uit? Dan hebben we YouTube-filmpjes die je direct op weg helpen.

Meer weten?

Neem contact op of kom langs! We nodigen je van harte uit op onze locatie in Gemert. Met trots leiden we je rond in ons prachtige kantoor en werkplaats waar je direct een fraai voorproefje krijgt van de grandeur van een houten constructie met gebinten.

Met deze prijsindicatie krijg je een goed beeld van wat de houtconstructie gaat kosten, vanuit een van onze standaard modellen.

Voor een maatwerk offerte nemen wij de tijd en gaan we specifiek aan de slag met jouw wensen. Hierdoor kunnen wij een op maat gemaakte offerte maken met daarin alles specifiek op jouw situatie en wensen afgestemd.

Houtsoort (meerdere aanvinken voor prijsverschil is mogelijk)

    Van den Elsen Houtbouw

    Met ons modern CNC machinepark maken onze vakmensen op gepassioneerde wijze jouw prefab houten constructies!

    Contact gegevens

    © 2021-2024 Van den Elsen Houtbouw. Alle rechten voorbehouden