Gebintconstructie

Voor de beste gebintconstructie voor uw woonhuis of bijgebouw, schakelt u de hulp in van Van den Elsen Houtbouw in Gemert, in de omgeving van Eindhoven. Heeft u plannen voor een houten draagconstructie en is een gebintconstructie wat u zoekt? vraag direct naar de vele mogelijkheden en wat wij voor u hierin kunnen betekenen.

Authentieke constructies

Modernste technieken

Kostenefficiënt

Hoe ontstaat een gebintconstructie?

Een gebintconstructie bestaat uit twee of meer kolommen. Deze kolommen zijn met elkaar verbonden door één of twee horizontale balken. De gebinten zijn onderling met elkaar verbonden door gebintpalen. Heeft u zelf interesse in deze constructie en bent u nog op zoek naar een bedrijf dat u hiermee kunt helpen? Dan heeft u de juiste partij gevonden! Wij gaan graag voor u aan de slag met verschillende constructies, zoals onze gevelbekleding. Bekijk onze andere projecten voor inspiratie.

Garagebouw

Bel nu en wij gaan voor u aan de slag!

Naast dat wij een gebintconstructie voor u uitvoeren, gaan wij graag voor u aan de slag met meer projecten, zoals een eikenhouten overkapping. Wilt u graag weten wat wij voor u hierin kunnen betekenen? Neem dan zeker eens contact met ons op voor meer informatie! Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@vdelsenhoutbouw.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken via het telefoonnummer (0492) 53 70 60. Wij vertellen u ook graag meer over onze prefab schuren.

Kom in contact

Veel gestelde vragen

Kunnen jullie ook constructies in Douglas hout maken?

Dat kan zeker, Douglas hout zit ook in ons standaard assortiment en kunnen we ook voor u leveren.

Kunnen jullie de constructie ook voor ons plaatsen?

Wij verzorgen zelf geen plaatsing van de constructies. Onze prefab constructies worden zo gemaakt dat u ze zelf kunt plaatsen, of u kunt bij ons informeren naar een aannemer welke vaak met onze prefab constructies werkt.

Leveren jullie ook ramen en deuren?

Nee helaas. Wij leveren geen ramen en deuren. We bieden een complete prefab constructie aan. Wel bieden we de mogelijkheid om prefab wand en dak elementen mee te leveren inclusief gevelbekleding.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Onze levertijden zijn afhankelijk van de moeilijkheid van uw opdracht. De levertijd is altijd bekend voor u de opdracht definitief bij ons plaatst.

Hebben jullie ook een showroom?

Wij hebben geen showroom met voorbeeld modellen. We kunnen u wel voorbeeld verbindingen en verschillende houtsoorten laten zien op ons kantoor. We bieden ook de mogelijkheid om in onze werkplaats te komen kijken naar het productie proces en projecten die op dat moment gereed staan voor verzenden.

Kunnen jullie ook bezorgen?

In overleg met u kunnen wij de bezorging van uw bestelling regelen.