Eikenhouten bijgebouw

Wilt u een eikenhouten bijgebouw laten maken? Schakel hiervoor de professionele hulp in van Van den Elsen Houtbouw in Gemert, nabij Eindhoven. Wij gaan graag voor u aan de slag met het uitwerken van uw eikenhouten bijgebouw. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een prachtige poolhouse of een knus gastenverblijf. Bespreek samen met ons uw wensen en wij zorgen dat uw droom uitkomt!

Authentieke constructies

Modernste technieken

Kostenefficiënt

Mooie en praktische eikenhouten bijgebouw

Een eikenhouten bijgebouw is niet alleen heel mooi, maar ook heel praktisch. Zo heeft u hiermee meerdere mogelijkheden. Laat een mooi tuinhuis maken van houten gebinten of een bijgebouw van eikenhout, waar u uw gasten ontvangt en waar zij kunnen overnachten. Heeft u zelf al een idee voor een eikenhouten bijgebouw? Stuur uw schets op of ga samen met ons aan tafel!

Hout

Laat uw droom werkelijkheid worden en bel nu!

Droomt u al een tijdje van een eikenhouten bijgebouw? Laat deze droom nu werkelijkheid worden en schakel onze professionele hulp in! Voor vragen en meer informatie over verschillende toebehoren, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen, zoals een prefab houten garage. Telefonisch zijn wij te bereiken via het telefoonnummer (0492) 53 70 60 of stuur een e-mail naar info@vdelsenhoutbouw.nl.

Kom in contact

Veel gestelde vragen

Kunnen jullie ook constructies in Douglas hout maken?

Dat kan zeker, Douglas hout zit ook in ons standaard assortiment en kunnen we ook voor u leveren.

Kunnen jullie de constructie ook voor ons plaatsen?

Wij verzorgen zelf geen plaatsing van de constructies. Onze prefab constructies worden zo gemaakt dat u ze zelf kunt plaatsen, of u kunt bij ons informeren naar een aannemer welke vaak met onze prefab constructies werkt.

Leveren jullie ook ramen en deuren?

Nee helaas. Wij leveren geen ramen en deuren. We bieden een complete prefab constructie aan. Wel bieden we de mogelijkheid om prefab wand en dak elementen mee te leveren inclusief gevelbekleding.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Onze levertijden zijn afhankelijk van de moeilijkheid van uw opdracht. De levertijd is altijd bekend voor u de opdracht definitief bij ons plaatst.

Hebben jullie ook een showroom?

Wij hebben geen showroom met voorbeeld modellen. We kunnen u wel voorbeeld verbindingen en verschillende houtsoorten laten zien op ons kantoor. We bieden ook de mogelijkheid om in onze werkplaats te komen kijken naar het productie proces en projecten die op dat moment gereed staan voor verzenden.

Kunnen jullie ook bezorgen?

In overleg met u kunnen wij de bezorging van uw bestelling regelen.