Eikenhout overkapping

Bent u fan van eikenhout en wilt u hier een overkapping van laten maken? Dan zit u hiervoor bij Van den Elsen Houtbouw in Gemert, in de buurt van Eindhoven, goed. Wij helpen u graag bij het ontwerpen en het samenstellen van een bouwpakket voor een overkapping van eiken. Stuur uw schets op of bespreek samen met ons uw wensen voor uw overkapping van eikenhout.

Authentieke constructies

Modernste technieken

Kostenefficiënt

Een eikenhouten overkapping als ware blikvanger in uw tuin

Een overkapping van eikenhout is een ware blikvanger in uw tuin. Het bouwpakket voor de overkapping van hout, bestaat uit prachtig eiken voor de overkapping, die wij direct vanaf de zagerij importeren. Het eikenhout dat wij gebruiken voor de overkapping is Oost-Europees eiken en deze bewerken wij met onze CNC-machines. Doordat wij dit eikenhout voor de overkapping zelf importeren, kunnen wij hierdoor goed de kwaliteit van het bouwpakket voor de overkapping van eiken bewaren. Naast dat wij gebruikmaken van eikenhout voor de overkapping, kunt u bij ons ook terecht voor hout voor een mantelzorgwoning of andere projecten. Het eiken dat wij gebruiken voor het bouwpakket van de overkapping, kan ook gebruikt worden voor andere projecten, zoals een hooiberg.

Hout

Vraag naar de mogelijkheden en bel nu

Heeft u interesse in een overkapping van eikenhout of bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van eiken en onze houthandel? Wij vertellen u graag meer over wat wij doen en wat de vele mogelijkheden zijn. Bent u benieuwd naar meer informatie of heeft u interesse in een van onze andere producten of diensten? Neem direct contact met ons op en stel al uw vragen. Wij voorzien u graag van meer informatie. Hiervoor neemt u contact met ons op door te bellen of te WhatsAppen naar (0492) 53 70 60 of stuur een e-mail naar info@vdelsenhoutbouw.nl.

Kom in contact

Veel gestelde vragen

Kunnen jullie ook constructies in Douglas hout maken?

Dat kan zeker, Douglas hout zit ook in ons standaard assortiment en kunnen we ook voor u leveren.

Kunnen jullie de constructie ook voor ons plaatsen?

Wij verzorgen zelf geen plaatsing van de constructies. Onze prefab constructies worden zo gemaakt dat u ze zelf kunt plaatsen, of u kunt bij ons informeren naar een aannemer welke vaak met onze prefab constructies werkt.

Leveren jullie ook ramen en deuren?

Nee helaas. Wij leveren geen ramen en deuren. We bieden een complete prefab constructie aan. Wel bieden we de mogelijkheid om prefab wand en dak elementen mee te leveren inclusief gevelbekleding.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Onze levertijden zijn afhankelijk van de moeilijkheid van uw opdracht. De levertijd is altijd bekend voor u de opdracht definitief bij ons plaatst.

Hebben jullie ook een showroom?

Wij hebben geen showroom met voorbeeld modellen. We kunnen u wel voorbeeld verbindingen en verschillende houtsoorten laten zien op ons kantoor. We bieden ook de mogelijkheid om in onze werkplaats te komen kijken naar het productie proces en projecten die op dat moment gereed staan voor verzenden.

Kunnen jullie ook bezorgen?

In overleg met u kunnen wij de bezorging van uw bestelling regelen.