Op maat gemaakt

Eikenhout
overkapping

Bent u fan van eikenhout en wilt u hier een overkapping van laten maken? Dan zit u hiervoor bij Van den Elsen Houtbouw in Gemert, in de buurt van Eindhoven, goed. Wij helpen u graag bij het ontwerpen en het samenstellen van een bouwpakket voor een overkapping van eiken. Stuur uw schets op of bespreek samen met ons uw wensen voor uw overkapping van eikenhout.

Een eikenhouten overkapping als ware blikvanger in uw tuin

Een overkapping van eikenhout is een ware blikvanger in uw tuin. Het bouwpakket voor de overkapping van hout, bestaat uit prachtig eiken voor de overkapping, die wij direct vanaf de zagerij importeren. Het eikenhout dat wij gebruiken voor de overkapping is Oost-Europees eiken en deze bewerken wij met onze CNC-machines. Doordat wij dit eikenhout voor de overkapping zelf importeren, kunnen wij hierdoor goed de kwaliteit van het bouwpakket voor de overkapping van eiken bewaren. Naast dat wij gebruikmaken van eikenhout voor de overkapping, kunt u bij ons ook terecht voor hout voor een mantelzorgwoning of andere projecten. Het eiken dat wij gebruiken voor het bouwpakket van de overkapping, kan ook gebruikt worden voor andere projecten, zoals een hooiberg.

Vraag naar de mogelijkheden en bel nu

Heeft u interesse in een overkapping van eikenhout of bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van eiken en onze houthandel? Wij vertellen u graag meer over wat wij doen en wat de vele mogelijkheden zijn. Bent u benieuwd naar meer informatie of heeft u interesse in een van onze andere producten of diensten? Neem direct contact met ons op en stel al uw vragen. Wij voorzien u graag van meer informatie. Hiervoor neemt u contact met ons op door te bellen of te WhatsAppen naar (0492) 53 70 60 of stuur een e-mail naar info@vdelsenhoutbouw.nl.

Neem nu contact op


Met deze prijsindicatie krijg je een goed beeld van wat de houtconstructie gaat kosten, vanuit een van onze standaard modellen.

Voor een maatwerk offerte nemen wij de tijd en gaan we specifiek aan de slag met jouw wensen. Hierdoor kunnen wij een op maat gemaakte offerte maken met daarin alles specifiek op jouw situatie en wensen afgestemd.

Houtsoort (meerdere aanvinken voor prijsverschil is mogelijk)

    Van den Elsen Houtbouw

    Met ons modern CNC machinepark maken onze vakmensen op gepassioneerde wijze jouw prefab houten constructies!

    Contact gegevens

    © 2021-2024 Van den Elsen Houtbouw. Alle rechten voorbehouden