Eiken
constructies

Van den Elsen Houtbouw in Gemert, in de omgeving van Eindhoven, gaat graag voor u aan de slag met eiken constructies. Over het algemeen werken wij het meest met Frans en Pools Europees eiken. Doordat wij de balken die wij gebruiken voor de constructies van eiken zelf importeren, kunnen wij op deze manier goed de kwaliteit bewaken. De eiken constructies die wij voor u uitvoeren, en ook onze andere producten en diensten, maken wij graag voor u op maat.

Een eiken constructie met behulp van CNC-machines

Wanneer wij voor u aan de slag gaan met eiken constructies, dan gebruiken we voor dit bouwpakket onze CNC-machines. Met de CNC-houtbewerking korten we hout af, voorzien wij de eiken balken van verschillende verbindingen en kunnen we met behulp van deze machines markeringen op het hout zetten. Dit scheelt uiteraard veel tijd tijdens de montage. Het eiken dat we gebruiken voor het bouwpakket van de constructie, is een duurzame en sterke houtsoort. Hierdoor is eiken precies geschikt voor het bouwen van een stevige en goede draagconstructie. Heeft u problemen met zware balken die u niet makkelijk zelf kunt afkorten? Of heeft u moeite met het frezen van deze zware balken? Ook dit verzorgen wij graag voor u. Ontdek snel alle mogelijkheden van ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen op dit gebied.

Bel direct voor antwoord op al uw vragen

Naast dat wij voor u aan de slag gaan met een draagconstructie van eiken, kunt u bij ons ook terecht voor andere constructies, zoals een douglas constructie. Bent u benieuwd naar een bouwpakket voor een eiken constructie voor uw woning? Heeft u interesse in een eiken draagconstructie voor een ander project, zoals een houten overkapping, of wenst u misschien wat meer informatie over het eiken constructie bouwpakket? Voor vragen en alle informatie vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dit doet u eenvoudig door te bellen of te WhatsAppen naar (0492) 53 70 60. Wilt u liever mailen? Dat kan ook! Hiervoor stuurt u een e-mail naar info@vdelsenhoutbouw.nl. Wij vertellen u graag meer over wat wij doen en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem snel contact met ons op!

Neem nu contact op

Van den Elsen Houtbouw

Met ons modern CNC machinepark maken onze vakmensen op gepassioneerde wijze jouw prefab houten constructies!

Contact gegevens

© 2021-2023 Van den Elsen Houtbouw. Alle rechten voorbehouden