Douglas
houtbouw

Bij Van den Elsen Houtbouw in Gemert, nabij Eindhoven, kunt u terecht voor douglas houtbouw. Wanneer wij aan de slag gaan met douglas constructies, dan werken wij aan een draagconstructie met hout van douglas. De douglas houtbouw die wij voor de constructies uitvoeren, worden bij ons op maat gemaakt. Dit doen wij enkel met behulp van de modernste technieken. Naast de douglas constructies, kunt u ook bij ons terecht voor andere diensten en producten.

Een constructie met behulp van douglas houtbouw

Heeft u interesse in een douglas draagconstructie? Dan bouwen wij graag samen met u aan uw droom. Bespreek samen met ons uw wensen en wij gaan graag voor u aan de slag, bijvoorbeeld met een gebintconstructie. Met behulp van een goede en stevige draagconstructie van douglas, zorgen wij ervoor dat het dakvlak wordt ondersteund, dat deze op zijn plaats wordt gehouden of wordt afgespannen. Wij bieden verschillende draagconstructies van hout, zoals een prefabconstructie. Een draagconstructie kan bestaan uit een dragende muur, houten balklagen of houten spanten.

Bel nu en wij gaan voor u aan de slag

Wilt u een draagconstructie laten uitvoeren door ons bedrijf? Dat kan! Wij gaan graag samen met u aan de slag. Neemt u hiervoor contact met ons op door te bellen of te Whatsappen naar (0492) 53 70 60 of vul onderstaand contactformulier in. Heeft u vragen over een van onze andere producten of diensten of wilt u misschien inspiratie opdoen? Ook hierover vertellen wij u graag meer, wanneer u contact met ons opneemt. Wacht niet langer en bel nu!

Neem nu contact op


Met deze prijsindicatie krijg je een goed beeld van wat de houtconstructie gaat kosten, vanuit een van onze standaard modellen.

Voor een maatwerk offerte nemen wij de tijd en gaan we specifiek aan de slag met jouw wensen. Hierdoor kunnen wij een op maat gemaakte offerte maken met daarin alles specifiek op jouw situatie en wensen afgestemd.

Houtsoort (meerdere aanvinken voor prijsverschil is mogelijk)

    Van den Elsen Houtbouw

    Met ons modern CNC machinepark maken onze vakmensen op gepassioneerde wijze jouw prefab houten constructies!

    Contact gegevens

    © 2021-2024 Van den Elsen Houtbouw. Alle rechten voorbehouden