CNC-
Houtbewerking

Bent u benieuwd naar CNC-houtbewerking van Van den Elsen Houtbouw in Gemert, in de buurt van Eindhoven? Hierover vertellen wij u graag meer! De afkorting CNC staat voor Computer Numerical Control. Dit is een computergestuurde regeling van werktuigmachines. Deze computergestuurde regeling zorgt ervoor dat de werktuigmachines snel en nauwkeurig stukken kunnen maken. Dit kan voor onder andere metaal en kunststof, maar uiteraard ook voor hout.

Nauwkeurige uitvoering met CNC-houtbewerking

Wanneer we het hebben over CNC-houtbewerking, dan bedoelen we hiermee dat houtbewerkingen worden uitgevoerd, met behulp van een computer. Met behulp van deze computer kan deze houtbewerking nauwkeurig uitgevoerd worden. Daarnaast is het gebruik van CNC-houtbewerking ook ideaal voor wanneer er een productie moet plaatsvinden met grote aantallen of wanneer er bijvoorbeeld een eikenhouten bijgebouw gemaakt moet worden.

Ontdek de mogelijkheden en bel nu

Met behulp van CNC-houtbewerking, wordt er maatwerk tot in de detail gecreëerd. Ontdek snel de mogelijkheden of plaats uw bestelling. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar meer informatie over een van onze andere producten, zoals een prefaboverkapping of over gevelbekleding? Neem contact met ons door te bellen of te Whatsappen naar (0492) 53 70 60. Wilt u liever mailen? Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@vdelsenhoutbouw.nl.

Neem nu contact op


Met deze prijsindicatie krijg je een goed beeld van wat de houtconstructie gaat kosten, vanuit een van onze standaard modellen.

Voor een maatwerk offerte nemen wij de tijd en gaan we specifiek aan de slag met jouw wensen. Hierdoor kunnen wij een op maat gemaakte offerte maken met daarin alles specifiek op jouw situatie en wensen afgestemd.

Houtsoort (meerdere aanvinken voor prijsverschil is mogelijk)

    Van den Elsen Houtbouw

    Met ons modern CNC machinepark maken onze vakmensen op gepassioneerde wijze jouw prefab houten constructies!

    Contact gegevens

    © 2021-2024 Van den Elsen Houtbouw. Alle rechten voorbehouden