Bouwpakketten

Bent u ZZP-er, aannemer, timmerman, hovenier, of gewoon een handige particulier, dan zijn onze bouwpakketten wellicht interessant voor u. We leveren u een compleet bouwpakket inclusief alle verbindingen, toognagels, houtworm bestrijdingsmiddel, ribben en planken voor dichte wanden, dakbeschot etc.

Dit is absoluut een uitkomst; in opdracht van uw klant (of voor uzelf) een mooi, robuust en duurzaam object plaatsen, waarbij al het specialistische voorwerk reeds is gedaan. U mag letterlijk pronken met andermans veren en alle complimenten in ontvangst nemen! Klik op de afbeelding om de pagina van het betreffende model te openen.

Voor het maken van de eiken constructies beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats en gedegen vakkennis. Op deze manier kunt u uw klant zijn/haar droom leveren, uw droom zelf bouwen of dit laten uitvoeren door uw lokale aannemer, timmerman of hovenier.
De modellen worden als bouwpakket geleverd. Prijzen zijn af werkplaats te Gemert. Transport is mogelijk tegen meerprijs (de transporteur lost het bouwpakket op locatie met een kooiaap/mobiele heftruck).

De constructies zijn in de genoemde standaard maten leverbaar. Aanpassingen zijn tegen meerprijs uit te voeren. Vanzelfsprekend kan ook uw eigen idee/wens/ontwerp door ons op maat gemaakt worden tot bouwpakket, neem contact op voor een vrijblijvende offerte.